Zakelijke profielfotoshoot

Met een goed zakelijk portret laat je zien wie er achter jouw bedrijf staat. Als zzp’er ben jij je bedrijf en klanten willen weten met wie ze te maken krijgen. Het is verstandig om overal dezelfde professionele indruk te maken: op je website, je social media maar ook in offline media als een brochure, tijdschrift of op je visitekaartje. Een mooie profielfoto geeft je een duidelijke uitstraling, waardoor je doelgroep je gaat herkennen. Je bedrijf krijgt een gezicht! Heb je medewerkers? Laat hen ook in dezelfde stijl fotograferen voor nog meer herkenbaarheid. Een zakelijke profielfotoshoot kan plaatsvinden in mijn (mobiele) studio, op jouw werklocatie of een andere mooie plek.

Zakelijke portretfotoshoot Studiomooon

Investering: €125,- p.p. (fotoshoot inclusief 1 foto digitaal in hoge resolutie)

Werkwijze:
Tijdens de zakelijke profielfotoshoot maak ik een aantal verschillende portretten. Achteraf bepaal je hoeveel en welke beelden je graag nog extra wilt afnemen. Hoe meer beelden, hoe voordeliger de prijs per beeld:

1-5 foto’s         : €30,- per foto*
6-10 foto’s       : €28,- per foto*
10-20 foto’s     : €26,50 per foto*
Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Ter Aar

*Deze prijzen zijn exclusief BTW. Inclusief professionele nabewerking. Je ontvangt de gekozen beelden in hoge resolutie via We Transfer. Deze zijn vrij van copyright en daardoor mag je ze onbeperkt gebruiken voor je bedrijf.

Wil jij ook graag zichtbaar worden?
Vraag me nu naar de zakelijke profielfotoshoot

RSS
Follow by Email