Websitefotografie

Breng jouw bedrijf online tot leven via je website. Heb je een mooie website maar ben je toch niet blij met de foto’s die je er hebt staan? Of ben je bezig met een nieuwe website en wil je die vullen met foto’s die jouw unieke boodschap uitstralen. Ik help je graag aan mooie beelden, die speciaal geschikt zijn voor jouw website.

Werkwijze:
Tijdens deze fotosessie maak ik een serie multifunctioneel bruikbare beelden. Deze ontvang je achteraf in verschillende uitsnedes bijvoorbeeld voor de header en de verschillende pagina’s van je website, maar ook voor social media uitingen.

Investering:
€125,- per uur
Ik werk met een uurtarief: € 125,00 ex BTW voor de fotografie.
Achteraf bepaal je hoeveel en welke beelden je graag wilt afnemen. Ik reken een prijs per foto voor de professionele beeldbewerking die de foto’s verder optimaliseert. Voor deze prijs ontvang je de gekozen foto’s standaard copyrightvrij en in hoge kwaliteit via WeTransfer. Hoe meer foto’s je afneemt, hoe goedkoper de prijs per foto in verhouding wordt:

Achteraf bepaal je hoeveel en welke beelden je graag wilt afnemen. Hoe meer beelden, hoe voordeliger de prijs per beeld:

1-5 foto’s         : €30,- per foto*
6-10 foto’s       : €28,- per foto*
10-20 foto’s     : €26,50 per foto*
Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Ter Aar

*Deze prijzen zijn exclusief BTW. Inclusief professionele nabewerking. Je ontvangt de gekozen beelden in hoge en lage resolutie via We Transfer. Deze zijn vrij van copyright en daardoor mag je ze onbeperkt gebruiken voor je bedrijf.

Wil jij ook zichtbaar worden met goede foto’s op je website?
Vraag me nu naar de mogelijkheden van websitefotografie

RSS
Follow by Email