Personal branding fotoshoot

Ben jij een ondernemer die veel persoonlijk werkt met klanten, in real life of via online trajecten. Dan wil je doelgroep zien wie je bent en wat je doet. Laat jouw persoonlijke verhaal dan terugkomen in de beelden die je gebruikt in al je communicatie met je doelgroep.  In een personal branding fotoshoot vertalen we jouw unieke merk in een hele persoonlijke beeldserie die klanten aantrekt.

Omdat we willen laten zien wie je bent, maken we de foto’s vaak op een plek die iets zegt over wat je doet en waar je voor staat. Dat is niet perse het kantoor, maar bijvoorbeeld een plek waar je heel graag komt in je vrije tijd, waar je inspiratie op doet, een plek waar je kunt ontspannen. Doordat je iets persoonlijks laat zien in je beeldverhaal, krijgt jouw merk een extra dimensie.

In deze fotoshoot kies je zelf welk soort foto’s je graag terug wilt zien:
-Zakelijke portretten
-Sfeerfoto’s van je bedrijf (een bedrijfsreportage)
-Productfoto’s
-Andere foto’s

Werkwijze:
Tijdens de shoot werk ik vanuit wat jij als ondernemer wilt vertellen, zodat het resultaat daar optimaal op aansluit. Na een personal branding fotoshoot heb je een hele uitgebreide beeldbank met persoonlijke beelden. Je kunt dus op je website, in je nieuwsbrief, social media en ook in offline media veel variëren met beelden. Omdat de foto’s in een serie zijn geschoten, levert het herkenbare en consistente communicatie op.

Investering:
Ik werk voor de personal branding fotoshoot met verschillende pakketten, naar gelang je wensen.

Wil jij ook een personal brand die klanten aantrekt?
Vraag me naar de mogelijkheden van de personal brand fotoshoot.


RSS
Follow by Email