Marketingtrends die je als zzp’er niet mag missen

Je wilt de beste marketing voor jouw bedrijf inzetten. Ja toch? Om het een stukje makkelijker te maken, heb ik uit alle marketingtrends 5 trends geselecteerd, die je als zzp’er niet mag missen. Je vindt ze hieronder, zodat jij er je voordeel mee kunt doen.

Natuurlijk blijft het voor kleine ondernemers belangrijk om online goed aanwezig te zijn. Met een goede website, e-mailmarketing en social media. Maar er zijn ook nieuwe trends en dus kansen:

1. Steeds meer websites krijgen een chatfunctie. Als kleine ondernemer is dat misschien nog wat kostbaar. Maar er zijn ook voor hen interessante opties zoals Whatsapp.

2. Anno 2019 zullen steeds meer mensen via Google zoeken door middel van spraakherkenning. De inhoud van je website zul je daar klaar voor moeten maken. Dit kan onder andere met een blog.

3. Het is echt geen optie meer om mensen een ‘nieuws’brief te sturen. De mailbox van mensen zit al zo vol, voor nieuws is er geen plek meer. Verstuur alleen nog e-mails met daarin stukjes oplossing voor het probleem of de behoefte van je doelgroep.

4. Ook als kleine ondernemer kun je met speciale software e-mails naar je doelgroep steeds meer gesegmenteerd en persoonlijk versturen. Je verstuurt zo je e-mails op basis van het gedrag van een gebruiker. Zo worden je e-mails heel relevant.

5. Stories op social media worden steeds belangrijker. Dit zijn korte publicaties die maar 24 uur online zichtbaar zijn. Jongeren willen snel informatie verzamelen en stories zijn daar heel geschikt voor.

Wil je meer weten over hoe je jouw doelgroep écht bereikt?
Meld je dan aan voor een gratis communicatie-adviesgesprek van 45 minuten, waarin ik je tips geef hoe je je communicatie kunt verbeteren. Stuur daarvoor een e-mail naar studiomooon@live.nl

========================================================

Wil je reageren of heb je een vraag?
Vond je dit artikel interessant? Wil je me iets vragen over dit onderwerp? Wil je mijn hulp of ondersteuning? Reageer hieronder, e-mail naar studiomooon@live.nl of ga naar https://www.studiomooon.nl/. Ik hoor graag van je!

Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of website? Leuk!
Maar laat het me even weten en neem onderstaand tekstje met werkende link naar www.studiomooon.nl op: ‘Geschreven door Manuella Slof- Keijzer, communicatiecoach voor zzp’ers bij StudioMOOON. Ga naar www.studiomooon.nl voor het aanvragen van gratis communicatietips, speciaal voor zzp’ers. Met die tips verhelder je je communicatie, bereik je je doelgroep wél en mis je geen klant meer.’

Ontvang ook het gratis e-zine met tips voor meer klanten en omzet voor zzp’ers:
Schrijf je direct in voor mijn gratis maandelijkse e-zine met tips. Verhelder je communicatie, bereik je doelgroep en mis geen klant meer. Speciaal voor zzp’ers en andere kleine ondernemers (aanbevolen door ikwordzzper.nl, dé site voor startende en groeiende zzp’ers: http://www.studiomooon.nl/#!gratis-communicatietips

Over studioMOOON:
Als communicatiecoach voor zzp’ers help ik je helder communiceren met je doelgroep. In woord en beeld. Zo hoef je voortaan geen klanten meer te missen. StudioMOOON wordt aanbevolen door http://www.ikwordzzper.nl/, dé site voor startende en groeiende zzp’ers.

Wil je weten hoe je jouw doelgroep écht bereikt?
Meld je dan aan voor een gratis communicatie-adviesgesprek van 45 minuten, waarin ik je tips geef hoe je je communicatie kunt verbeteren. Stuur daarvoor een e-mail naar studiomooon@live.nl

Verhelder je communicatie, bereik je doelgroep en mis geen klant meer. Speciaal voor zzp’ers www.studiomooon.nl

Is dit interessant voor je? Deel het gerust met anderen.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Pinterest