Bedrijfsreportage

Laat zien wat je bedrijf te bieden heeft en geef het een professioneel gezicht. Je ontvangt een uitgebreide serie foto’s met daarin sfeerfoto’s van de werkzaamheden, professionele zakelijke portretten, mooie foto’s van de producten. Je kunt deze foto’s gebruiken in alle communicatie-uitingen.

Gebruik de foto’s in je online media als je website en nieuwsbrief of offline media als een brochure of jaarverslag enzovoort.

Werkwijze:
In een bedrijfsreportage maak ik foto’s van de medewerkers, producten, medewerkers die bezig zijn met hun werkzaamheden, het bedrijfspand. Alle foto’s vertellen samen het verhaal van het bedrijf.

Ik maak de bedrijfsreportage bij je op de bedrijfslocatie. Desgewenst kan ik ook een mobiele studio meenemen voor bijvoorbeeld zakelijke portretten van jou en je medewerkers.

Investering:

Ik werk met een uurtarief van €125,- (excl BTW).
Daarnaast reken ik een prijs per foto voor de professionele beeldbewerking die zorgt voor optimale beelden. Voor deze prijs ontvang je alle beelden standaard copyrightvrij en in hoge kwaliteit via WeTransfer. Hoe meer foto’s je afneemt, hoe goedkoper de prijs per foto in verhouding wordt. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om een bedrijfsreportage te combineren met bijvoorbeeld zakelijk portretten. Je bepaalt achteraf hoeveel foto’s je wilt afnemen:

1-5 foto’s         : €30,- per foto*
6-10 foto’s       : €28,- per foto*
10-20 foto’s     : €26,50 per foto*
Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Ter Aar

*Deze prijzen zijn exclusief BTW. Inclusief professionele nabewerking. Je ontvangt de gekozen beelden in hoge resolutie via We Transfer. Deze zijn vrij van copyright en daardoor mag je ze onbeperkt gebruiken voor je bedrijf.

Wil je jouw bedrijf een professioneel gezicht geven?
Vraag me nu naar de mogelijkheden van de bedrijfsreportage.

RSS
Follow by Email